به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام شکراللهی در پیش همایش اندیشه های علامه طباطبایی در دارالحدیث با اشاره به اهداف برگزاری همایش علامه طباطبایی گفت: مرحوم علامه، قدر و منزلت استثنایی در حوزه علم و عرفان عملی و زهد و ... داشتند؛ نقش تفسیر المیزان در بازسازی و بازتولید علوم اسلامی بر اساس معارف اسلامی و قرآنی و ارایه و تثبیت و فرهنگ سازی در فرهنگ اهل بیت(ع) از اهداف و انگیزه های برگزاری این همایش است.
دبیر این همایش تصریح کرد: این همایش سه سال است که در دست اقدام بوده است و آبان ماه در موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی برگزار می شود و دبیرخانه برنامه های مختلفی را برگزار کرده است که از آن جمله می توان به پیش نشست های تخصصی اشاره کرد.
وی افزود: طی این یازده پیش همایش سی و پنج سخنرانی اجرا شده است و ده میزگرد علمی همراه با پرسش و پاسخ بوده است که تا پیش از همایش منتشر می شود.
دبیر همایش بررسی دیدگاه های علامه طباطبایی در المیزان، تصریح کرد: 600 مقاله به عربی و انگلیسی و فارسی به دبیرخانه رسیده که در مجلات علمی منتشر می شود و مقالات دیگر در قالب های دیگر منتشر می شود؛ تا کنون15مصاحبه علمی برگزار شده است.
وی گفت: در این همایش 15مهمان خارجی از کشورهایی چون عراق لبنان پاکستان انگلیس کانادا و آمریکا و... داشته باشیم که در این همایش هم از دانش این پژوهشگران استفاده می شود و هم این معارف منتقل می شود.
حجت الاسلام والمسلمین شکراللهی خاطرنشان کرد: در کنار این برنامه ها، برنامه های تلوزیونی همزان با همایش برگزار می شود و نمایشگاهی نیز از آثار علامه در جنب همایش برگزار می شود.
وی افزود: این همایش در قالب مجموعه تفسیر موضوعی بر اساس تفسیر المیزان در حال انجام است که این همایش در راستای همین مجموعه است؛ نتیجه این کار این است که فیش های تحقیقی المیزان در قالب نرم افزار ارایه می شود تا
حجت الاسلام والمسلمین شکراللهی یادآورشد: مستند سازی المیزان در پژوهشکده علامه طباطبایی در حال انجام است.